Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Liiton jäsenedutPääset katsomaan liiton jäsenedut TÄSTÄ kilkkaamalla!

 
Kymijoen toimihenkilöiden paikalliset jäsenedut 2021(päätetään vuosittain)
 
Edut koskevat vähintään vuoden yhdistyksessä olleita jäseniä.

Jäsenelle korvataan puolet, maksimissaan 20 euroa, teatteri-, konsertti- tai urheilutapahtuman hinnasta (yksi lippu vuodessa), joissa yhdistys tai liitto ei ole järjestysvastuussa.
Esim. jäsenetusi 30€ maksaneesta pääsylipusta on 15€, jonka summan voit hakea takaisin. Jos joku lippusi on maksanut 40€ tai enemmän, saat siitä takaisin tuon max 20€. Tämä jäsenetuhakemus liitteineen on lähetettävä kuluvan vuoden osalta marraskuun loppuun mennessä.

Yhdistyksen jäsenelle korvataan maksimissaan 50 euroa Suomutunturilla ostetusta hissilipusta (yksi lippu vuodessa). Lippu pitää olla ostettu varatun loman aikana ja kuitti pitää laittaa mukaan jäsenetuhakemukseen. Tämä jäsenetuhakemus liitteineen on lähetettävä kuluvan vuoden osalta marraskuun loppuun mennessä.

Toisella paikkakunnalla järjestettäville liiton kursseille, luentopäiville ja aluekoulutukseen osallistuville maksetaan anomuksesta kulloinkin voimassaoleva kilometrikorvaus (max. 400km) jos järjestävä taho ei niitä erikseen maksa (ennakkoon ilmoitettava!). Tässä huomioitava mahdollinen kimppakyyti.

Korvaukset haetaan toimittamalla henkilötiedot, pankkitilin numero ja tosite maksusta (esim. lipun kanta) yhdistyksen rahastonhoitajalle.
Lomake jolla voi korvaukset hakea, löytyy tästä
Osoite:
Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry
Anne Tonteri
Kiisupolku 1 B
45700 Kuusankoski
anne.tonteri@upm.com


Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry, Koskelankuja 1, 45700 Kuusankoski, Puh. 0503705575

  näytä normaaliversio » Ylös