• TEVETULOA PRO KYMI-SAIMAAN JÄRJESTÄMÄLLE Lappeenrannan linnoituskierrokselle ja Saimaan kanavaristeilylle 18.8.2018
  Ajankohta: lauantai 18.8.2018 kello 10–14
  Aloituspaikka: Pusupuiston kioski Kristiinankadun alkupäässä Scandic Patrian tuntumassa
  Hinta: 25,- sisältää opastuksen, sisäänpääsyn museoon sekä lounaan risteilyllä
  Osallistumismahdollisuus: Pron Kymi-Saimaan alueen jäsenillä.
  Opastettu linnoitusvisiitti ja kanavaristeily lounaasta nauttien
  Kierrämme oppaan johdolla Lappeenrannan linnoituksen ja kuulemme sen historiasta sekä vierailemme alueella sijaitsevassa Etelä-Karjalan museossa. Mielenkiintoisen historia-osuutemme jälkeen askellamme satamaan ja nousemme Saimaan kanava -risteilyllemme, jonka aikana nautimme lämpimän lounaan.

  Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen alkaa 14.5. ja ilmoittautumisesi on sitova. Toteutamme tapahtuman, kun ilmoittautuneita on vähintään 30. Saapumisesta tapahtumaan vastaat itse.
  Ilmoittaudu 14.5. alkaen sähköpostitse osoitteeseen laura.ma.saarinen@gmail.com, ja viimeistään 20.7. – ilmoita mahdollinen erikoisruokavaliosi ja prolaisen jäsenyhdistyksesi nimi.
  Saat ilmoittauduttuasi vahvistusviestin, jossa on ohjeet osallistumismaksun hoitamisesta.

 • 25.8. Kylpyläristeily Savonlinnasta Järvisydämeen
  Ajankohta: lauantai 25.8.2018, lähtö kello 10 kello ja paluumatkalle lähtö kello 15.30
  Lähtö- ja paluupaikka: Savonlinnan matkustajasatama, kohde Hotel & Spa Resort Järvisydän
  Hinta: 20,- sisältää laivamatkat ja lounaan menomatkalla
  Osallistumismahdollisuus: Pron Kymi-Saimaan alueen jäsenillä.

  Kallioon louhittu elegantti kylpylä tarjoaa rentoutumista ja erikoinen nähtävyys Hakoapaja ympäristöineen näkemistä. Lisäksi nautimme maittavan muikkuaterian matkallamme.

  Kello 10.00 lähdemme risteilylle M/s Elviiralla kohti Järvisydäntä. Nautimme aterian: paistetut muikut, kesäperunaa tillivoin kera, mummon kurkkuja, tuoresalaattia ja luomuruisleipää. Jälkiruokana marjapiirakkaa vaniljavaahdolla + kahvi tai tee. Laivalla on A-oikeuksin varustettu kahvio-baari, joka palvelee meitä mennen tullen.

  Järvisydämessä voit käydä kalliokylpylässä, kylpylälipun hinta on 29,90 ja se sisältää pyyhkeen ja tossut. 500 metrin päässä sijaitsevan Hakoapajan näyttely ja esittelykierros hintaan 23,50. Voit myös tutustua Järvisydämen ympäristöön. Jos nälkä iskee, tarjolla on Järvisydämen ravintola Piikatytössä pitopöytä-lounas – alkupalapöytä, pääruoat sekä jälkiruoka + kahvi tai tee – hintaan 16,70.

  15.30 starttaa paluuristeilymme Savonlinnaa kohti. Mukaan mahtuu 80 jäsentämme ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisesi on sitova. Toteutamme tapahtuman, kun ilmoittautuneita on vähintään 30. Saapumisesta tapahtumaan vastaat itse.

  Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen jari.hamalainen@metsagroup.com 20.6. mennessä. ilmoita mahdollinen erikoisruokavaliosi ja prolaisen jäsenyhdistyksesi nimi. Kerrothan myös käytkö omakustannushintaan kylpylässä ja/tai Hakoapajassa ja/tai lounaalla Piikatytössä – näin palveluntarjoajat osaavat varautua kysyntään.
 • 1.9. koko perheen retkipäivä Repovedellä
  Ajankohta: lauantai 1.9.2018 kello 10–15
  Lähtö- ja paluupaikka: Lapinsalmi, Riippusillantie 55, Kouvola, katso Repoveden alueen kartta.
  Hinta, joka kattaa kaiken ohjelmassa kerrotun: jäsen 15,- | perheenjäsenet 20,- | 5–12-vuotiaat lapset 10,- | alle 5-vuotiaat lapset maksutta.
  Osallistumismahdollisuus: Pron Kymi-Saimaan alueen jäsenillä perheineen.

  Suuntaamme luontokävelylle noin neljän kilometrin mittaiselle Ketunlenkille ja saavumme Kapiaveden nuotiopaikalle. Siellä melontamahdollisuus, käytössämme on kolme inkkarikanoottia. Innokkaimmat voivat käydä noin 2,5 kilometrin päässä Katajavuoren näköalapaikalla. Nuotiopaikalla metsäkahviossamme on tarjolla savuporojuustokeittoa sekä pulla + kahvia, teetä tai mehua. Kolme opasta on mukanamme koko päivän.

  Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumisesi on sitova. Toteutamme tapahtuman, kun minimiosallistujamäärä täyttyy. Saapumisesta tapahtumaan vastaat itse.
  Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen jukka.lapatto@luukku.com ja viimeistään 1.8.I lmoita tuletko itseksesi vai onko mukanasi myös perheenjäseniäsi sekä lapsiasi, myös lukumäärät ja lasten iät. Kerro mahdollinen erikoisruokavaliosi ja prolaisen jäsenyhdistyksesi nimi. Kerro myös reittivalintasi: kierrätkö vain Ketunlenkin vai käytkö myös näköalapaikalla sekä oletko kiinnostunut melonnasta.

 •  
   
 • Lähde mukaamme uudistettuun Eduskuntataloon torstaina 24.5.2018. Vierailukutsun esittäjä on kansanedustaja Sirpa Paatero.
  Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta 10 euron omavastuulla, sitovat ilmoittautumiset 15.5.2018 mennessä osoitteeseen artoj.mikkola@live.com
  Liitäthän mukaan myös jäsennumerosi ja mistä tulet kyytiin, kiitos.  Mukaan päässeille tulevat tarkemmat tiedot ja ohjeet vahvistusviestissä.
  Lähtö Valkealasta klo.7,45. tarkempi lähtöaikataulu tarkentuu myöhemmin. 
  Reitti: Valkeala, Kouvola, Kuusankoski, Koria Nappa ABC, Elimäki Alppiruusu.
  Helsingissä on n. 3½ tuntia vapaata aikaa ennen eduskuntavierailua, mikä alkaa klo 13.30. Vierailun jälkeen lähtö kotimatkalle.
  Matka toteutetaan yhteistyössä Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry:n ja Kaakkois-Suomen Rakennustoimihenkilöt Pro ry:n kanssa, joten matkassa ovat mukana kaikki Pohjoiskymenlaakson Pro-yhdistykset.

 • TEVETULOA PRO KYMI SAIMAAN JÄRJESTÄMÄLLE RETKELLE ULKO -TAMMIOON LAUANTAINA 16.6.2018! Lisätietoa tästä.
   
 • Yhdistyksien yhteinen teatteriretki Helsinkiin keskiviikkona 9.5.2018. Esityksen jälkeen n. klo 20 illallinen Ravintola Töölönrannassa.
  Hinta vain 50 EUR sisältäen matkat, esityksen ja ruokailun. Mukaan mahtuu 40 henkilöä, joten olethan nopea!
  Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry tilinumero FI5310833007200712.
  Ilmoittautumiset ja maksu mielellään 16.04.2018: Arno Salminen, sähköposti arno.salminen@upm.com
  Katso tarkemmat tiedot oheisesta kutsusta!
 • Syksyn koulutusmatka yhdistyksemme jäsenille 29.-30.9.2017! Ruoholahdessa koulutuksen aiheena stressinhallinta jonka jälkeen matka jatkuu Talllink Megastarilla Tallinnaan. Katso tarkemmat tiedot tästä.
  Matkan hinta jäsenille vain 60€.
  Sitovat ilmoittautumiset Ossi Mänttärille viimeistään keskiviikkona 30.8.2017
  ossi.manttari@empower.fi tai 0400-803024
 • Tervetuloa Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry:n vuosikokoukseen 16.3.2017 klo 18 ravintola Three Wingsin kabinettiin,  Kauppalankatu 3, Kouvola.
  Kokouksessa esillä sääntömääräiset asiat: mm. 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, vuoden 2017 budjetti ja toimintasuunnitelma sekä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. Kokouksen jälkeen tarjolla iltapalaa.
  Ilmoittautumiset 13.3.2017 mennessä kaija.hohti@gmail.com. Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-allergiat.
 • Uusia jäseniä yhdistykseemme
  4.10.2016 allekirjoitettiin aiesopimus seuraavasta: Vuohijärven toimihenkilöt Pro ry lopettaa toimintansa 31.12.2016 ja yhdistyksen jäsenet ja varat siirtyvät vastaanottavalle Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry:lle. Vastaanottava yhdistys sitoutuu hyväksymään toimintansa lopettavan yhdistyksen jäsenet jäsenikseen 1.1.2017 alkaen. Tämä tarkoittaa myös, että paikallinen työpaikkatoiminta tulee edelleen jatkossa korostumaan keskittymällä edunvalvonnallisiin asioihin. Eli paikkakunnille jää toimivat työpaikkatoimikunnat luottamushenkilö vetoisina.
  Kymijoen toimihenkilöt Pro ry pitää asiasta tiedotuksen jäsenistölleen torstaina 3.11.2016 klo 17 Tutorissa, osoite Koskelankuja 1, Kuusankoski (Ravintola Koskela alakerrassa, sisäänkäynti rakennuksen Selluntien puoleisesta päädystä) ennen hallituksen kokousta, jossa lopullinen päätös asiasta tehdään.
  Vastaanottava yhdistys sitoutuu kokouksessaan varaamaan yhden hallituspaikan toimintansa lopettaneet yhdistyksen jäsenelle. 
 • TYÖNHAUN ERI VAIHTOEHDOT JA TYÖNHAKUSTRATEGIAT -WEBINAARI 20.10.2016  
  Katso lisätietoja ja ilmoittaudu viimeistään 13.10. www.proliitto.fi/koulutus tai Proplussan kautta: https://www.proplus.fi/palvelukanavat/proplus-koulutuspalvelukanava/j%C3%A4senille
  Kouluttaja: FM Inka Ukkola, TJS-opintokeskus.Toteutus torstaina 20.10. klo 18.00-19.00. Webinaariin voit osallistua omalta tietokoneeltasi käsin, tarvitset vain verkkoyhteyden ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Muutamaa päivää ennen koulutusta saat sähköpostiisi vahvistusviestin sekä ohjeet ja linkin webinaariin osallistumiseksi!
 • KIITOS kaikille Markoa äänestäneille, ääntenne ansiosta Marko pääsi uudelleen Pron edustajistoon!!
  Marko on vuorotyönjohtaja ja pääluottamusmies Stora Enson Anjalankosken tehtailla, toimii Kymi-Saimaan aluejohtokunnassa ja on myös edustajiston jäsen teollisuusektorilla. 
 • Lokakuun alussa yhdistyksemme järjestää jäsenilleen koulutus/virkistysmatkan. Matkan hinta vain 50€.Sitovat ilmoittautumiset Ossi Mänttärille viimeistään keskiviikkona 31.8.2016 ossi.manttari@empower.fi tai 0400-803024. Katso tarkemmat tiedot täältä!
 • Kymijoen Toimihenkilöt Pro ry viettää yhdistyksen 80-vuotisjuhlaa 20.5.2016 Kouvolan Upseerikerholla. Tervetuloa! Kutsun näet tästä.
  Pyydämme vahvistamaan osallistumisenne 10.5.2016 mennessä kaija.hohti@storaenso.com tai puh. 0400-366 878 arkisin klo 8-16, muistathan ilmoittaa mahd. ruoka-aineallergiat 
 • KYMI-SAIMAAN JÄSENET RISTEILEVÄT VIISUMIVAPAASTI LAPPEENRANNASTA VIIPURIIN 3.9.2016 .Tapahtuma on tarkoitettu kaikille alueella asuville/työskenteleville jäsenille, ei avec.Omavastuu 30 euroa, sisältää yhteiskuljetuksen, risteilyn ja lounaan laivalla. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla 30.6.2016 mennessä osoitteeseen pro.kymisaimaa@gmail.com. 
   
 • 1974 TRIBUTE TO ABBA - THE GREATEST HITS TOUR pe, 23.10.2015, 19:30 Savonlinnasali
  Tilaisuus on tarkoitettu Pron jäsenille (ei avec) ja mukaan mahtuu 40 henkilöä. Tilaisuuden omavastuuosuus 20,00 €/hlö maksetaan Ammattiliitto Pron tilille FI08 1521 3000 1013 88 ilmoittautumisen yhteydessä, merkitse infokenttään nimesi ja Kymi-Saimaan kust.paikka 6503
  Lisäinfoa TÄSTÄ 
 • Pro Kymi-Saimaa tarjoaa jäsenilleen (ei avec) QUEENIE - REMEMBER WEMBLEY ke 14.10.2015 klo 19:30. Lappeenrannassa Lappeenranta-salissa Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA.
  Sitovat ilmoittautumiset 4.10.2015 mennessä Jarmo Kolehmaiselle. Puh. 050 5988 546 tai sähköpostiin jarmok37@gmail.com. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi sekä yhdistyksesi. Omavastuunpalautus vain lääkärintodistusta vastaan.
  Omavastuuosuus 20 €/hlö maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Ammattiliitto Pron tilille FI08 1521 3000 1013 88, merkitse infokenttään oma nimesi ja Kymi-Saimaan kust. paikka 6503.
  Lisäinfoa TÄSTÄ  
 • Tervetuloa kouluttautumaan ja risteilemään Tallinnaan 18. - 19.9.2015. Tarkemmat tiedot ohjelmasta tästä.
  Sitovat ilmoittautumiset Ossi Mänttärille viimeistään 12.8.2015: ossi.manttari@empower.fi tai p. 0400-803024.
  Muistathan myös ilmoittaa mahdolliset ruoka-allergiat sekä mistä olet tulossa kyytiin.´
 • Ammattiliitto Pron Kymi-Saimaan aluejohtokunta järjestää alueensa kaikille jäsenille Repovedellä vaelluspäivän 13.6. 
  Henkilökohtaiset ilmoittautumiset 31.5.2015 mennessä sekä lisätiedustelut sähköpostilla osoitteeseen pro.kymisaimaa@gmail.com.
  Tarkemmat tiedot oheisessa kutsussa

 

 


Mobiili